Ce este orteza lombosacrală?

Suferiți de dureri de spate, de boli la nivelul coloanei vertebrale? O orteză lombosacrală vă poate ajuta. Atomedical Vest vă vine în ajutorul dumneavoastră cu o gamă largă de orteze medicale pentru coloana vertebrală. Orteza lombosacrală este un dispozitiv medical extrem de util în perioada de recuperare după o intervenție chirurgicală, dar se recomandă și persoanelor, care își desfășoară zi de zi activități fizice solicitante sau sportivilor pentru a asigura o protecție suplimentară în timpul antrenamentelor.
Orteza lombosacrală este un dispozitiv medical recomandat în cazuri de discopații lombare, diferite afecțiuni ale zonei lombare și sacrale, dureri lombare. Lombostatul se utilizează în cazul patologiilor ale coloanei lombare, precum: discopație lombară, hernie de disc, protruzie discală, etc. Acest tip de orteză lombosacrală are rolul de a susține coloana prin atelele de metal sau plastic, care sunt paralele cu coloana vertebrală și sunt inserate în materialul textil.

Nu este recomandată utilizarea lor în timpul nopții. Ortezele lombosacrale sunt orteze abdominale, care au rolul de a susține peretele abdominal lezat în urma unei hernii abdominale sau în urma unor intervenții chirurgicale la nivelul peretelui abdominal. Acestea pot fi purtate și în timpul nopții sau în repaus mai lung.
Înainte de a achiziționa o orteză lombosacrală este extrem de important, să vă consultați cu medicul specialist. Atomedical Vest vă așteaptă cu produse de calitate, contactați-ne cu încredere!

Post navigation