UPS, ce este mai exact?

Power Supply Systems UPS S.R.L. deja de 18 de ani ne este de ajutor în domeniul electroalimentării prin mai multe soluții.
Produsele care ne sunt oferite de către Power Supply Systems UPS S.R.L. sunt următoarele: UPS; Grupuri electrogene; Redresoare, Invertoare telecom și Industriale; Stabilizatoare Monofazate și Trifazate.
Serviciile oferite de UPS sunt: -măsurători- (care ajută la înregistrarea cu precizie a problemelor de electroalimentare); -montarea echipamentelor mercantilizate-; -întreținere periodică-; -service în timpul garanției și pe perioada de după expirarea garanției; -închirierea echipamentelor pe un interval de timp limitat, determinat, sau pe perioadă de reparații-.
Domeniile în care Power Supply Systems UPS S.R.L. îți oferă ajutor : -PC/Server,

-Medical, -Industrial, -Energetică, -Datacenter, -Chimie-Petrochimie, -Producție Energetică,
-Telecom, -Parcuri Solare.
La Power Supply Systems UPS S.R.L. putem achiziționa: -Redresoare industriale; -UPS hibrid fotovolatic + rețea pentru Datacenter; -UPS-uri monofazate; -UPS-uri trifazate; -Sisteme DC industriale; -Invertoare; -Module DC; și multe alte soluții eficiente care vă pot fi de folos inclusiv în viața de zi cu zi.
Clientela fidelă a Power Supply Systems UPS S.R.L. este foarte mulțumită de acesta. Oamenii care au apelat deja cu încredere la Power Supply Systems UPS S.R.L. nu au fost niciodată dezamăgiți. Tot timpul clientela primește ceea ce și-a dorit, într-un mod rapid, de încredere, cu flexibilitate și amabilitate. Părerile oamenilor care au utilizat deja Power Supply Systems UPS S.R.L., sunt foarte asemănătoare, mulți oameni au doar păreri pozitive.
Cu o încredere enormă vă pot recomanda Power Supply Systems UPS S.R.L. Vă garantez că nu vă va părea rău dacă apelați la această firmă de încredere.

Navigare în articol